Bodrum Gündem

Başkan Orhan Dinç’ten Çağrı

Başkan Orhan Dinç’ten Çağrı

İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şube Başkanı Orhan Dinç bu yıl tekne tatilleri, tatilciler için yüzde yüz daha avantajlı olduğunu belirtti.

Bodrum Gündem Haber

İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şube Başkanı Orhan Dinç’in yaptığı açıklamada şu ifadeler yer aldı;

“Bu Yaz İlk Defa Tekneler Otellerden Daha Avantajlı

Yaz tatili planları yaparken alternatif bir tatil deneyimi arayanlar için müjde! Bu yaz otel fiyatları artarken tekne tatil fiyatları sabit kaldı. Belki Türkiye tarihinde ilk defa tekneler otellerden daha avantajlı hale geldi.

Bu yıl tekne tatilleri, tatilciler için yüzde yüz daha avantajlı. Bunun en önemli sebebi döviz kurlarının sabit tutulması. Tekneler dövize endeksli olmasından ötürü fiyatlarında önceki yıllara nazaran otellerde gözlemlenen fiyat artışı yaşanmadı. Tatilciler için büyük bir fırsat olan bu durum ile bu yıl büyük bir önyargı kırılıyor. “Tekne pahalıdır” önyargısı üç tarafı denizlerle çevrili ülkemizde artık değişiyor.

Büyük kampanyalara itibar etmeyin

Fakat bu durumu fırsat bilip instagramda tekne kiralamada büyük kampanya yapan kişilere kanmamak gerek. İnstagramda yüzde elli indirim vaadiyle sunulan tekneler gerçekçi değil ve birçok kişi bu şekilde kandırılmaktadır.  Tekne kiralarken, İMEAK Deniz Ticaret Odası ve TÜRSAB üyesi olan firmalarla görüşmek önemlidir. Bu, tatilinizin güvenli ve sorunsuz geçmesini sağlar.

Şezlong Kavgalarına ve açık büfe sıralarına son

Tekne tatiline ilk defa çıkacakların merak ettikleri tekne tatilinin avantajlarının başında otellerde havuz başından yaşanan şezlong savaşlarının yaşanmayacak olması. Tekne doğası gereği adeta kendi başına büyük bir şezlong olduğu için herkes dilediğince güneşten ver denizden faydalanabilir.

Teknelerde evinizdeki ve arzu ettiğiniz gibi ve alışkanlıklarınıza bağlı olarak tekne aşçıları ve servis elemanları sizin için hazırlayıp, beğeninize sunuyorlar.

Karayolunun ulaşamadığı cennet koylar

Tekne ile karayolu ile ulaşılması imkânsız olan eşsiz koylara ve plajlara erişim sağlanabilir. Bu sayede, doğanın kucağında huzurlu ve sakin bir tatil ve muazzam manzaralar eşliğinde mükemmel bir tatil olanağı elde edilir.

Su Sporları ve Aktiviteler

Tekne tatili, su sporları ve çeşitli aktivitelerle dolu bir tatil sunar. Kano, şnorkelle dalış, paddle board, su kayağı ve daha birçok su sporunu deneyimleyebilirsiniz.

Tekne Kiralama Nasıl Yapılır?

İlk adım, ihtiyaçlarınıza ve bütçenize uygun bir tekne bulmak için araştırma yapmaktır. Araştırmanızı yaparken internet üzerinden veya güvenilir tekne kiralama firmaları aracılığıyla farklı seçenekleri inceleyebilirsiniz. Aileler, arkadaş grupları veya çiftler için uygun boyut ve özelliklere sahip bir tekne seçin. Teknenin kapasitesi, konforu ve sunduğu imkanları göz önünde bulundurun. Bu firmanın İMEAK Deniz Ticaret Odası ve Türsab üyesi olduğundan emin olun. Kiraladığınız teknenin Ticari bir yat olduğundan emin olun, mutlaka T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından verilen turizm işletme belgesi veya firma sicil numarasını sormaktan çekinmeyin.

Son Dakika fiyatlarından faydalanın

Beğendiğiniz tekneyi seçtikten sonra, rezervasyon işlemini gerçekleştirin. Son dakika rezervasyonları, daha fazla seçenek ve daha iyi fiyatlar sunar. Önemli bir başka husus kiralama sözleşmesini dikkatlice okumak. Daha sonra gerekli ödemeleri yaparak rezervasyonunuzu kesinleştirin.

Tatilde denizle iç içe olmak, eşsiz manzaralara uyanmak ve her anı dolu dolu yaşamak isteyen herkes için tekne tatili ideal bir seçenek. Siz de bu yaz, Türkiye’nin eşsiz koylarında unutulmaz bir tekne tatili deneyimi yaşayın!”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.