Bodrum Gündem
TANDOĞAN UYSAL

TANDOĞAN UYSAL

Tandoğan Uysal; 1985 yılında Anka Haber Ajans’ında muhabir olarak başlayan basın hayatı sırasıyla, Ulusal Basın AJANSI (UBA) Anadolu Ajansı İsveç Bürosu ve Hürriyet Gazetesi’nde 25 yıl süren İsveç Temsilcisi olarak çalıştı. İsveç Devlet Radyosu Türkçe bölümünde serbest gazeteci olarak çalıştı.

    Yarın keşke Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da Didim’e davet edilseydi!

    Türkiye’de yarın çok güzel bir adım atılıyor. Şimdiye kadar deniz yollarından istenildiği gibi yararlanamayan Türkiye, yarın çok güzel bir başlangıca imza atacak.

    -Ahmet Aras, güzel bir başlangıç yaptı

    Didim’den Bodrum’a, Marmaris’ten Fethiye’ye deniz yolu ile ulaşım sağlayacak deniz otobüsleri hizmete girecek. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı olan Ahmet Aras, seçimden sonra güzel ve örnek olacak bir projeyi yaşama geçirecek. Yarında CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in de katılımı katılacak davetliler ile Didim’den bu deniz otobüsü ile Bodrum’a gelecek.

    -Keşke Cumhurbaşkanı da davet edilseydi

    Hepsi çok güzel ancak bu törene AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da davet edilmesini ve Bodrum’a birlikte bu deniz yolculuğunun yapılması bu töreni taçlandıracaktı.

    -Muğla turizm şehirlerinin sorunları masaya yatırılırdı

    Bu seyahatte Muğla’nın ve Bodrum’un başta su ve trafik sorunlarının masaya yatırıp iktidarın desteğini alacak şekilde güzel bir seyahatte olabilirdi.

    Çünkü Muğla Büyükşehir’in kendini aşan çok sorunu iktidar ile birlikte ancak bunları aşabilir. Bu demek değildir. Sayın Cumhurbaşkanı davet edilmedi diye bu yaptırımlara iktidar kayıtsız kalır. Diyalog ve iyi ilişkiler her zaman daha verimli olur.

    -Deniz’de başlayacak siyasi dostluk anlamlı olurdu

    Siyasette kutuplaşmanın kaldırılmasının istendiği bu günümüzde işte Didim’den Bodrum’a Marmaris’ten Fethiye’ye başlayacak deniz seferleri törenlerinde böyle bir tablo bu törenlere Türkiye genelinde çok güzel bir hava estirebilirdi.

    -Türkiye’nin diğer turizm şehirlerine örnek olacak bir proje

    Muğla sınırları içerisinde başlatılan bu güzel deniz seferlerinin Türkiye çapındaki bir birine yakın turizm merkezleri için de yaşama girer.

    Hatta denizi kıyısı olan şehri kapsayacak seyahat turlarını da içine alacak bir proje yerli Türk turizminde yeni bir sayfa açabilir. Yılların özlemini sona erdiren bu seferleri başlatan ve emeği geçen herkesi Ahmet Aras, nezdinde kutlarım.

    Tandoğan Uysal

    Yazarın Diğer Yazıları
    Yorumlar

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.